Servei a la comunitat dins del projecte E de TimeBanking 2.0 presentació

El coordinador de TimeBanking 2.0, Josep Bofill que Blanch, va assistir com a ponent la videasta Jornada de Servei organitza el Departament d'Ensenyament a l'Institut Milà i Fontanals (Barcelona), 5 de juliol de 2017.  Va tenir l'honor de presentar la Servei a la comunitat dins del projecte E   de TimeBanking 2.0.   Podreu gaudir de la presentació: 

 

Tallers mercat i servei a la comunitat TimeBanking 2.0

 El 21 d'abril del 2017 i el tancament d'esdeveniment de TimeBanking 2.0, els estudiants de grau 3r d'ESO organitzen el servei a la comunitat TimeBanking 2.0 per tal de conèixer-lo als alumnes de 1r i 2n grau d'ESO.  De la mateixa manera, els alumnes formen 4t grau d'ESO organitzen diferents tipus de tallers als alumnes de 5è i 6è grau de primària.  Aquí podeu veure el vídeo d'una experiència tan agraït:  

Servei a la comunitat a Bescanó

Tots els estudiants de grau 3r d'ESO va començar el servei a la comunitat amb diferents entitats de la ciutat de Bescanó com l'Ajuntament, primària i secundària d'estat, Càritas, la gent gran casa i algunes famílies.  Cada alumne havia de triar un projecte per participar en això.

El servei a la comunitat consistia en 2 etapes:

-Etapa d'aprenentatge; on els estudiants aprendre els conceptes i fer recerca sobre el projecte seleccionat.

-Servei etapa; on els estudiants donar els serveis a una organització de la ciutat segons els projectes seleccionats.

 ApS TimeBanking 2.0 (Servei videasta)  des de josepbofilllamiquela 

Aquí podeu veure un iMovie feta per l'estudiant de grau 3r d'ESO, Sol Melero que resumeix una experiència greateful: