Formació conjunta del personal a Bescanó – 12.06 a 17.06.2017

Un grup de 2 professors de SintLucas des del Departament de tecnologia, Jos Van Hal i Jorg Duitsman i el coordinador del programa, Inge Berkers, neerlandès va participar en la formació de personal conjunta amb Ins La Miquela i també recollits 2 alumnes llarg termes, Chris Bruyn i Rik Gouwswaard.  Van participar del 12 fins el 17 de juny a diferents tallers conduir pels professors de l'Ins La Miquela i en l'àmbit de les noves tecnologies (TIC).  Aprendre a utilitzar el Airwatch, com treballar amb la plataforma Moodle, com avaluar els alumnes a través de iDoceo i Nearpod Apps, com fer robòtica, com corregir tasques a través de Showme, com motivar la creativitat amb Thinglink i molts altres.  El Departament de tecnologia de l'Ins La Miquela tenir l'oportunitat d'aprendre a programar amb Arduino. El taller va donar Jorg Duitsman.  Aquí podeu veure algunes fotos de la setmana:

IMG_5640 IMG_5644 IMG_5637 IMG_5647

Aquí pots veure la Formació conjunta del personal L'àlbum.

Tancant l'esdeveniment TimeBanking 2.0 & anunci oficial de l'escola TimeBanking Associació Europea (STBEA)

El divendres 21 d'abril de 2017 i la mobilitat de curt a Bescanó, l'acte de cloenda de TimeBanking 2.0 i anunci oficial de l'Associació de TimeBanking de l'Escola Europea va tenir lloc en el Teatre Reial de Bescanó.

Dues escoles, La Miquela i SintLucas va participar en una acció tan interessant.

Moltes autoritats van ser convidats i es va unir a nosaltres donant alguns discursos sobre diferents temes.

Aquí podeu veure tota la presentació, que va ser editat per Martina Puig i Aina Garcia, tant alumnes de grau 3r d ESO i membres del projecte E  TimeBanking 2.0.

Mobilitat a curt termini 3 a SintLucas (Eindhoven)

Del 2 fins al 8 d'abril de 2017, un grup de 16 alumnes i 2 professors de La Miquela anar a Eindhoven en un intercanvi a curt termini.

L'intercanvi va ser organitzat en 3 seccions:

1. - un escalfament acollidors recepció i una gran varietat de tallers de llengua neerlandesa, cultura, tradicions i aliments, així com un viatge escolar a l'entorn.

2n.-professors de Sintlucas organitzat alguns mitjans de comunicació de tallers pràctics i dinàmics, fotografia i impressió 3D utilitzant programes informàtics.

3.-els alumnes de nacionalitat diferent estaven aparellades que intercanvi/operacions dels alumnes de basats en les seves habilitats de bàsics i transversals punt-a-ser-compartida va tenir lloc.

IMG_4597 IMG_4582

IMG_4187 (1) IMG_4126 

IMG_4110 IMG_4325 2

IMG_4361 IMG_1811

Aquí pots veure les fotos d'una gran experiència:
Mobilitat a curt termini 3 a Eindhoven

Formació conjunta del personal a Eindhoven-31.01 per 7.02.2017

Un grup de 3 mestres de l'INS La Miquela des del Departament de tecnologia, va participar en la formació de personal conjunta amb SintLucas l'escola i també acompanyats 2 termes molt alumnes durant la setmana d'adaptació.

Aquí teniu la presentació d'una gran experiència: