Premsa local

TimeBanking 2.0 va ser polèmica a la premsa Local, abans, durant i després de la marxa del projecte europeu Erasmus .

Aquí es poden consultar els enllaços:

Dos mesos a Eindhoven (p.33) – Agost 2017

Banc de Temps, una iniciativa per mantenir els valors de la societat (p. 25) – abril 2017

Conte de ONU vols explicar el de participar en Projecte TimeBanking? (p.16) – desembre de 2016

Inconclús l ’ intercanvi de temps a Bescanó (p. 17)-2916 desembre

Bescanó estrena el 1r Banc del Temps Escolar d’Europa

IMG_1413
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2016/05/25/bescano-estrena-banc-del-temps/784968.html

http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/915422-lies-de-bescano-mira-cap-a-europa.html

La Miquela, innovació i trilingüisme (pàgina 22-23)-desembre 2015

Servei a la comunitat dins del projecte E de TimeBanking 2.0 presentació

El coordinador de TimeBanking 2.0, Josep Bofill que Blanch, va assistir com a ponent la videasta Jornada de Servei organitza el Departament d'Ensenyament a l'Institut Milà i Fontanals (Barcelona), 5 de juliol de 2017. Va tenir l'honor de presentar la Servei a la comunitat dins del projecte E  de TimeBanking 2.0.  Podreu gaudir de la presentació: 

 

Formació conjunta del personal a Bescanó – 12.06 a 17.06.2017

Un grup de 2 professors de SintLucas des del Departament de tecnologia, Jos Van Hal i Jorg Duitsman i el coordinador del programa, Inge Berkers, neerlandès va participar en la formació de personal conjunta amb Ins La Miquela i també recollits 2 alumnes llarg termes, Chris Bruyn i Rik Gouwswaard. Van participar del 12 fins el 17 de juny a diferents tallers conduir pels professors de l'Ins La Miquela i en l'àmbit de les noves tecnologies (TIC). Aprendre a utilitzar el Airwatch, com treballar amb la plataforma Moodle, com avaluar els alumnes a través de iDoceo i Nearpod Apps, com fer robòtica, com corregir tasques a través de Showme, com motivar la creativitat amb Thinglink i molts altres. El Departament de tecnologia de l'Ins La Miquela tenir l'oportunitat d'aprendre a programar amb Arduino. El taller va donar Jorg Duitsman. Aquí podeu veure algunes fotos de la setmana:

IMG_5640 IMG_5644 IMG_5637 IMG_5647

Aquí pots veure la Formació conjunta del personal L'àlbum.

Mobilitat a curt termini tallers 4 a Bescanó

Del 21 fins al 28 de maig, un grup de 16 alumnes i 2 professors de SintLucas anar a Bescanó en un intercanvi a curt termini, així com 2 alumnes a llarg termini que romandria secundària en La Miquela fins el 17 de juny.

L'intercanvi va ser organitzat en 3 seccions:

1. - un escalfament acollidors recepció i dos viatges, primer a Barcelona i segon a Cadaqués. 2n.-professors de La Miquela organitzat alguns tallers pràctics i dinàmics en TIC, robòtica, Art i artesanies, servei a la comunitat i visites turístiques de la ciutat, Bescanó. 3r.-exposició dels diferents tallers. Aquí podeu veure un vídeo-resum de tots ells:

 

Esports d'intercanvi d'habilitats Tutorial

Tots els estudiants de grau 3r d'ESO durant la classe d'EF preparat i creada el canvi esports d habilitats Tutorial per tal de ser utilitzat per l'Associació Europea de l'escola TimeBanking de materials adequats. Prèviament cadascun d'ells pensat i treballat en l'habilitat per donar i després, en grups de tres, preparat, practica i gravar els diferents intercanvis de coneixements. Finalment, van crear l'iMovie de tot el procés per ajudar els estudiants d'altres escoles arreu d'Europa per tenir una idea de la mateixa. Aquí podeu veure els tutorials de Youtube: