Esports d'intercanvi d'habilitats Tutorial

Tots els estudiants de grau 3r d'ESO durant la classe d'EF preparat i creada el canvi esports d habilitats Tutorial per tal de ser utilitzat per l'Associació Europea de l'escola TimeBanking de materials adequats. Prèviament cadascun d'ells pensat i treballat en l'habilitat per donar i després, en grups de tres, preparat, practica i gravar els diferents intercanvis de coneixements. Finalment, van crear l'iMovie de tot el procés per ajudar els estudiants d'altres escoles arreu d'Europa per tenir una idea de la mateixa. Aquí podeu veure els tutorials de Youtube:
 

Dia d'esport adaptat

Alumnes de grau 3r d'ESO van participar el 13 de desembre de 2016 a la CreaXarXa dia de sensibilització organitzades per l'EUSES a Fontajau (Girona). Aquí podeu veure un petit fragment de notícia (minut 11.08 a 11.45) del Telenotícies Comarques de la canal de televisió nacional anomenat TV3:

 

Una setmana després i en grups, havien de pensar i dissenyar jocs o esports per a persones amb discapacitat gent i presentar-les a les estudiants de grau 1r d'ESO, com a activitat TimeBanking 2.0: Finalment, amb els mateixos grups, elabora un informe de notícies de la jornada d'esports adaptats. Aquí podeu veure alguns d'ells: 

Intercanvi d'habilitats de l'educació física

Els alumnes de 2n ESO que participen en TimeBanking 2.0 Erasmus  projecte, va participar en una activitat d'intercanvi de coneixements durant la classe PE.

Van haver de pensar en una habilitat que dominen i llavors en grups de 3-4 fer parelles per ensenyar i aprendre a cada una de les habilitats utilitzant la metodologia d'aprenentatge de Peer-to-Peer.

En els mateixos grups que havien de dissenyar i crec que uns tres plantilles de taula d'utilitzar abans, durant i després de l'intercanvi que són: habilitat oferir, contracte d'intercanvi i avaluació de l'Exchange. Aquí podeu veure algunes fotos de la classe:
SkillsExchangeAinaMarta1 SkillsExchangeAinaMarta2 SkillsExchangeClaraMarta1 SkillsExchangeClaraMarta2 SkillsExchangeTuraMarta1 SkillsExchangeTuraMarta2

Per veure les imatges originals anar a l'àlbum: Intercanvi d'habilitats PE

A continuació pot veure també una presentació d'un intercanvi de Niça:

 Educació física habilitat intercanvi des de josepbofilllamiquela

Ser un entrenador!

Els estudiants de La Miquela que estan implicats en TimeBanking 2.0 va participar en una conferències PE 2 sobre "Ser un entrenador!" en bàsquet i futbol. Primer de tot, hem triat aquests estudiants que van ser qualificats en cada esport i després va fer els 4-5 persones grup. Els anomenats "entrenadors" havia d'explicar i ensenyar als "Jugadors" de les competències bàsiques de cada esport i acabar jugant una situació de joc amb un altre grup. Aquí podeu veure algunes fotos i vídeos sobre l'experiència.

IMG_1171 IMG_0501Al final de la classe, que havia de fer una breu entrevista i respondre algunes preguntes sobre la classe PE. Aquí podeu veure algunes de les entrevistes: