Esports d'intercanvi d'habilitats Tutorial

Tots els estudiants de grau 3r d'ESO durant la classe d'EF preparat i creada el canvi esports d habilitats Tutorial per tal de ser utilitzat per l'Associació Europea de l'escola TimeBanking de materials adequats. Prèviament cadascun d'ells pensat i treballat en l'habilitat per donar i després, en grups de tres, preparat, practica i gravar els diferents intercanvis de coneixements. Finalment, van crear l'iMovie de tot el procés per ajudar els estudiants d'altres escoles arreu d'Europa per tenir una idea de la mateixa. Aquí podeu veure els tutorials de Youtube:
 

Epígraf BdT La Miquela

Un grup de 9 alumnes de grau 3r d'ESO de l'aula de reforç impartits per Alexandre Graupere gaudit la classe magistral a càrrec de l'estudiant de 1r Batxillerat, Mireia Corona, per tal d'aconseguir idees i consells per dissenyar el Logo del Banc de temps de l'Ins La Miquela. Per tal d'introduir la tasca els estudiants veure un vídeo sobre temps Banca per estimular el debat a classe i aclarir el concepte i significat de TB. Una vegada que havia establert la idea de TB, estudiants va procedir analitzant diferents exemples de coneguts logotips i discutir la seva eficàcia, o manca de.  

Aquí podeu veure el títol triat d'Èlia Pere:

Còpia de FullSizeRender-2-2

Intercanvi de Consell dels habilitats sala de professors

Durant l'any 2n de l'Associació es van organitzar diferents activitats en ordre a estesa la idea de TimeBanking entre tots els alumnes de les escoles, els professors i els pares així com entitats locals.  En el fitxer adjunt podeu veure la Junta de l'intercanvi d'habilitats que es va posar a la sala de professors. Els professors que volia participar en aquest TimeBank entre professors, havia de pensar diferents ofertes i demandes per tal de publicar-los a la Junta i esperar si algú estava interessat en fer l'intercanvi. Un cop fet l'intercanvi que haver es nota en un full de càlcul document. Aquí es pot veure:

IMG_3175

IMG_3176IMG_1737

Habilitats intercanvi càlcul plantilla

El professor de matemàtiques de La Miquela dissenyat aquest formularis de Google com a exemple de Spreasheet de l'intercanvi de coneixements. Aquí teniu el screenshot de la forma de Google i l'arxiu d'Excel:

Screen Shot 2017.10.04 a 07/10/42Screen Shot 2017.10.04 a 10/11/38

Aquí teniu l'enllaç a la versió catalana: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwdcN_VrtKV8eSZv_gxp4VmOZgtiFkBZwBLcAMO41ouQOYPw/viewform

BdT La Miquela plataforma ’ classe s

The Technology teacher from Ins La Miquela, Maria Reyner together with InfoSelf Company designed La Miquela TimeBanking Platform.

Go to the website: http://timebanking.lamiquela.cat

With the help of a group of students from 3rd ESO and in the 2nd year of running of TB 2.0, elaborated a presentation to explain how La Miquela TimeBank Platform works. 

Here you can see it:


TimeBank de personal docent

El personal docent d'Ins La Miquela va començar el viatge a l'experiència TimeBanking habilitats de l'Exchange. Per tenir èxit en fer aquest desafiament TimeBank, es va crear una Junta a la paret de la sala de professors amb els elements següents: 1.-oferir (verds adhesius) 2.-demanda (adhesius taronja). 3.-mes. 4.-Associació de Logo TimeBanking 2.0. 5.-seguiment intercanvia full de càlcul. Com veureu en les fotografies següents, el professorat realment compromesos en la proposta de TimeBank. Aquí podeu veure el procés:

 IMG_3175 IMG_3176

IMG_1737